Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Ето и моята колекция - Ванката
Nikibmw:
и аз я имам , много готин локомотив :good:
JesusBlack14:
И аз имах този с ремъците. -- ИМАХ --
Познай как се счупи :haha: :haha: :haha:
Изхвърча от релсите.. Имах гости, да се обърна за миг и те го засилиха на макс. падна от 1 метър и нещо.. Ротора стана на атоми :swoon: :swoon:
Много ме е яд, бях започнал да го направя на DB и да му слагам надписи, ама не доживя
BaHkaTa:
--- Цитат на: Nikibmw link=topic=3461.msg74207#msg74207 date=1330506376 ---и аз я имам , много готин локомотив :good:
--- Край на цитат ---
Предполагам за за френската 52-ка иде реч не за чешката Рагулина Т679.2
--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3461.msg74212#msg74212 date=1330519312 ---И аз имах този с ремъците. -- ИМАХ --
....
Много ме е яд, бях започнал да го направя на DB и да му слагам надписи, ама не доживя
--- Край на цитат ---
Моделчето си остава готино в детските ми спомени, но само толкова :) За съжаление този "модел" на Пико няма аналог с реален локомотив и не попада никъде в нито една категория или клас. Няма на какво да го оприличиш с пребоядисване и надписи за администрация. Единствения безименен, просто играчка. Ohne Zuordnung zu einer Baureihe в превод "некласифициран без серия". Все пак жалко че се е счупил.
Сaprycorn:
--- Цитат на: BaHkaTa link=topic=3461.msg74221#msg74221 date=1330534846 ---... :) За съжаление този "модел" на Пико няма аналог с реален локомотив и не попада никъде в нито една категория или клас. Няма на какво да го оприличиш с пребоядисване и надписи за администрация. Единствения безименен, просто играчка. Ohne Zuordnung zu einer Baureihe в превод "некласифициран без серия". Все пак жалко че се е счупил.
--- Край на цитат ---
Не е единствен, Ванка. Сещам се за поне 4 такива локомотива на Пико, още 2 на Роко и 2 на Флайшман :)
JesusBlack14:
Що бе, щеше да е локомотив -- Коцето -- ;)
Просто исках да е червен с черно шаси и да има надпис DB. Не целях да е нещо особено.
Айде поздрави! :drinks Ако вагончетата ги позацапаш, ще станат готини :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия