Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Разказ в снимки за Сибир

<< < (3/3)

CaLLlo:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3473.msg69238#msg69238 date=1324622821 ---Canon Power Shot A590 IS:

(Image removed from quote.)

Както винаги съм казвал:
Задапаратното устройство е най важната част за композицията на кадъра и качеството му.

--- Край на цитат ---

A-серията е най-евтината серия на марката, но дори и тя е по-добра от много други ... А-серии!  :yes:

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2919.msg61362.html#msg61362

онова IS означава стабилизатор на обектива

j.k.kolev:
Благодаря за отзивите :hi:
Дани, направо ме разби, няма тайни във фотографията за теб, наистина съм впечатлен :hi: :hi:. По принцип точно с този апарат снимам предимно, когато съм навън, удобен е за носене - все пак не навсякъде е безопасно да ти личи, че си турист. Общо взето наистина добре се е справил, като се има в предвид, че повечето снимки са правени от движещо се превозно средство със замърсени стъкла, а пък и тези снимки, които съм показал по гарите са щракнати съвсем набързо без никаква подготовка, виждате какво е униформеното присъствие, а така и не разбрах дали всъщност е разрешено да се снима на такива места. Реших да се правя на не доразбрал ;D.
Докато в къщи, например за колекцията или при по-оскъдна светлина ползвам Сони Н50, който има и значително по-добър Zoom.

--- Цитат на: lubomir link=topic=3473.msg69200#msg69200 date=1324540369 ---
Интересно ми е дали си усетил духа на тези хора, които живеят при тези тежки условия. Всички знаем, че на такива места хората са .... по-други, от нас - глезотиите от юга.

--- Край на цитат ---

Изненадващо топли и добронамерени хора, дали е специално отношение към нас българите или са си такива по принцип не мога кажа. Изненадващо, защото при нас такива отношения вече са в миналото, ако ги е имало изобщо. И веднага с един пример, които ме впечатли най-много. Собственика на доста голяма за нашите мащаби фирма идва разтревожен вечерта в десет часа в хотела да се увери дали съм добре. Оказа се че след като загубил връзка с мен се е притеснил и дали всичко е наред, качва се на колата в този студ и идва да ме види, а аз просто бях махнал руската сим карта. Това няма как да се случи в Швейцария, Австрия или Германия, дори и при дългогодишни партньорства си остава една студенина и бариера между нас и тях.
Утре ще допълня още някой неща за тях и ще опитам да подбера по-интересните снимки, както предложи Адри.

pach:
 :good:

widowmaker:

--- Цитат на: spiritt1974 link=topic=3473.msg69276#msg69276 date=1324657570 ---Благодаря за отзивите :hi:
Дани, направо ме разби, няма тайни във фотографията за теб...

--- Край на цитат ---

Какво е апаратчето е написано в инфото на снимката, нищо тайнствено няма :)

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия