Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Откраднаха локомотивчета на германец в с.Черноморец
Vlado:
Това със сигурност е снимано в клуба и то от Марио Гиргинов, чийто собственик е тоя красавец.
Жалко за колекцията на германеца. Дано я намерят. Предвид малкия пазар за такива неща у нас всички ние трябва да сме много бдителни за отправени ни съмнителни предложения, обяви и поява на супер активни нови и непознати индивиди! И своевременно да съобщаваме в полицията ако са налице такива. :(
emilchaushev:
Според мен журналята просто са ровили из нета за каква да е снимка.. Дориме съмнява ще и снимката на макета е от самия макет... Кой знае от кой руски сайт са я гепили... Както са направили и сус снимката на Марио...
BTW как седи въпроса с авторските права.... На всико публикувано във форума.. Предполагам че всики права са на оранизаторите на форума...
Vlado:
За снимката - да, кой знае откъде са я намерили. И понеже е тематически свързана със събитието, са я използвали. Толкова!
А относно авторските права носител си остава авторът на снимката и т.н. продукт и никой друг. Сайтът няма как да придобие това право, защото това първо никъде не е упоменато, а и няма да е справедливо. В точка 1.17. от Правилата на форума има ограничения, но те са от друг характер.
mill:
Скоро откраднат/в София/ Никон с обектив на обща стойност около7,000лв.,благодарение на фотофорума и соц.мрежа бе оставен на рояла в Пловдивския драматичен театър :swoon: след 1,5мес.Така,че който ги е откраднал мисля че няма голям шанс да ги продаде .
Лично аз ще следя в БГ обявите за продажби на подвижен състав и при 1-а възможност ще уведомя съответните органи :angry: :angry: :angry:
Марио Евстатиев - БЛФ:
Ще пуснем заемка и в "ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ВЕСТНИК" в брой 1/2012 г, който ще излезе на 02.01.2012 г. Според мен също, кражбата е целенасочена или просто този, който е правил обира е знаел що-годе колко пара може да "гушне" от машините.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия