ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на rccreator
rccreator:
Добър ден на всички от форума. Искам да започна с това, че съм на 16 години и този жп моделизъм ми се е заселил така в главата, че наистина мисля да се занимавам сериозно с него. От може би една година съм в автомоделизма, реалистични оффроудъри. Ето това имам предвид с думите ми: http://www.youtube.com/watch?v=aqcl8shKHlk
И така......искам да кажа, че обичам всички умалени коли, влакове, и т.н. Това ми е страстта. Вчера закупих един перон и го сглобих. Искам да продалжа, но нямам нито опит, нито знам с какво да започна. Имам място за макет в гаража ни. Той така или иначе си седи празен! :yahoo: Перонът е от Auhagen и е в H0 мащаб. Ииии така.....какво друго да ви кажа. Уча в езикова гимназия немски език и сам в клас за напреднали. :blind:
Това, което искам от вас, е да ми препоръчате как да започна. Мисля тази седмица да закупя и една гара. Изгледах няколко филма на Бернхард Щайн и си казах, че този човек твори чудеса.......той е гений. Сега ми кажете с какво да започна. Аз си мислех с някой старт-сет. На Пико може би?!@ :sorry: Така стига толкова съм говорил........я давайте съветите....!!! :clapping: :hi: :yes:
Знам, че едно такова хоби изисква както пари, така и тарпение и дисциплина.......както прочетох от макета на Ясен. :) :) :) :) :) :) :)
Adrian:
Добредошъл :)
Добре си го замислил - започни със стартов сет ; може да е Piko , може да е Roco - прецени как си с парите :) После можеш да добавяш и релси и модели :)
pach:
Добре дошъл и дано наистина да си сериозен!!!
Както и да имаш нужното време, щото училището не трябва да изостава (особено сега)!!!
Може би преди да купуваш стратови сетове, е необходимо да прочетеш повече теми във форума!!!
Така ще можеш сам да се определиш какво точно искаш, и също така в кой мащаб искаш да работиш!?!!!
Все още не си "натрупал" покупки, така че не е късно да го направиш.
Впрочем немския език ще ти е от страхотна полза, щото това е езика на "супер върха в този вид моделизъм"!!!
Давай напред най-добре едновременно - прочиташ дадена тема тук и спряма съдържанието и, питаш ни, мислиш и решаваш какво да направиш свързано с нея (било то модел, покупка или четене на следваща тема)
Успех!!!!
:hi: ;D ;D ;D
rccreator:
Ха, така! Ама то това мей ще стане на по-късен етап. Някой може ли да ми каже кой стапт-сет е г/д добър? :)
pach:
Ти ще ни кажеш ли от къде минава царския път!?!?! ;) :pleasantry:
(само преди месец тук във форума това беше дискутирано - прочете ли го?)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия