ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на rccreator

<< < (2/6) > >>

Adrian:
Този е ок  :ok:

Diesellok BR 203
- 1x offener Güterwagen
- 1x gedeckter Güterwagen
- 1x Schiebewandwagen
- 1x Kesselwagen.
- Große Roco geoLINE-Gleisfigur mit einem Abstellgleis.
- Platzbedarf ca. 2,30 m x 0,90 m
- Spannungsnetzteil zur Stromversorgung mit 36 VA
- Digital-Verstärker und multiMAUS.

rccreator:

--- Цитат на: pach link=topic=3483.msg69432#msg69432 date=1324992079 ---Добре дошъл и дано наистина да си сериозен!!!
Както и да имаш нужното време, щото училището не трябва да изостава (особено сега)!!!

Може би преди да купуваш стратови сетове, е необходимо да прочетеш повече теми във форума!!!

Така ще можеш сам да се определиш какво точно искаш, и също така в кой мащаб искаш да работиш!?!!!

Все още не си "натрупал" покупки, така че не е късно да го направиш.
Впрочем немския език ще ти е от страхотна полза, щото това е езика на "супер върха в този вид моделизъм"!!!

Давай напред най-добре едновременно - прочиташ дадена тема тук и спряма съдържанието и, питаш ни, мислиш и решаваш какво да направиш свързано с нея (било то модел, покупка или четене на следваща тема)
Успех!!!!
 :hi: ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
Благодаря! За сега за жалост имам само един самотен перон в Н0 мащаб. Искам да изготвя макет в точно този размер. Да наистина немският си е голямо предимство. Мама и тя говори много добре и си поръчвам от Германия за моите модели. :) Ще чета и чета.......така е. Благодаря за съвета. Радвам се, че се регистрирах в този прекрасен форум. :)

rccreator:

--- Цитат на: pach link=topic=3483.msg69435#msg69435 date=1324992365 ---Ти ще ни кажеш ли от къде минава царския път!?!?! ;) :pleasantry:
(само преди месец тук във форума това беше дискутирано - прочете ли го?)

--- Край на цитат ---
:haha: За жалост тук съм от 2 дни, имам предвид открих форума преди два дни. Не те и разбрах какво имаш предвид... :lol: Бавно загрявам.

rccreator:

--- Цитат на: Adrian link=topic=3483.msg69436#msg69436 date=1324992524 --- Този е ок  :ok:

Diesellok BR 203
- 1x offener Güterwagen
- 1x gedeckter Güterwagen
- 1x Schiebewandwagen
- 1x Kesselwagen.
- Große Roco geoLINE-Gleisfigur mit einem Abstellgleis.
- Platzbedarf ca. 2,30 m x 0,90 m
- Spannungsnetzteil zur Stromversorgung mit 36 VA
- Digital-Verstärker und multiMAUS.

--- Край на цитат ---
Пушка е! В хобиленд има също доста, но не знам още какво да предприема. До довечера. :)

hristo_t:
Здравей и добре дошъл и от мен.
Тук ще научиш наистина много неща които ще ти са от полза, независимо в кой мащаб ще се развиваш.
Стартов сет за начало е добра идея. Вече ти решаваш какво може да си позволиш и към коя марка да се ориентираш.
Успех в хобито и само положителни емоции.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия