Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Бъдещият макет на rccreator
emilchaushev:
Ето пример за качване на снимка
1. Каваш снимката например в snimka.bg
2. взимаш линка на самата снимка (с десен бутон на нея в сайта , в който си я качил/ Properties и там го има)
3. От втория бутон (който е като една снимка) на втория ред (точно над емотиконите), когато постваш тема или отговор, над полето, в което пишеш се намира или просто пишеш
[ img ] [ /img ] (но без интервалите между img и квадратните скоби)
като между [ img][ /img] слагаш линка на снимката
Пример;
1.линка на снимката е :http://media.snimka.bg/9512/025279542.jpg?r=0
2.слагаме [ img][ /img]
3. получава се ето това:
Сaprycorn:
--- Цитат на: rccreator link=topic=3483.msg69468#msg69468 date=1325010857 ---Благодаря Ясене, нали така се казваш? Аз съм голям почитател на твоя макет. Супер е! :) Наистина си много дисциплиниран човек.
--- Край на цитат ---
Да, Ясен се казвам. Нямаш представа, колко ме радват тези твои думи... Но като гледам колко целеустремено и конкретно си набелязал гарите, мостовете, тунелите и другите съоръжения, имам надежда, че и при теб нещата ще се получат добре!
pach:
--- Цитат --- При товарната зона искам много да имам помпа и може би това:
http://www.hobbyland.bg/Trains/tovarna_stanciq_h0/product_4736.html
--- Край на цитат ---
Това обикновенно се слага в района на депо (от І до към ІV епоха)
което се обслужва с парни локомотиви,
щото това е бункера от който се зареждат с въглища.
Не е склад на "Топливо"... ;)
Депо смяташ ли да имаш?
rccreator:
Еми не знам.....трябва сериозно да се замисля. Тази седмица ще ходя пак да си купувам сгради и не знам какво точно да купя. Искам да натрупам първо сгради и след това да купя един старт-сет. Да добавям релси и да го удължавам. Но имам проблем. Тази система на Пико в старт-сетовете задвижва вси4ки влакове с една скорост в една посока нали? Това е малко детско. Има ли някаква друга алтернатива?
rccreator:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=3487.msg69484#msg69484 date=1325037451 ---
--- Цитат на: rccreator link=topic=3483.msg69468#msg69468 date=1325010857 ---Благодаря Ясене, нали така се казваш? Аз съм голям почитател на твоя макет. Супер е! :) Наистина си много дисциплиниран човек.
--- Край на цитат ---
Да, Ясен се казвам. Нямаш представа, колко ме радват тези твои думи... Но като гледам колко целеустремено и конкретно си набелязал гарите, мостовете, тунелите и другите съоръжения, имам надежда, че и при теб нещата ще се получат добре!
--- Край на цитат ---
И аз много силно желая да си построя такъв макет. Така започнах и с количките. :) Но от малък съм голям почитател на влаковете. Само че не разбирам нищо от тях. Мисля че сега е вече време да понауча нещичко. :) Благодаря.
Между другото съм пуснал без да искам тази тема. Исках да го напиша в моята тема, ама явно съм пуснал нова. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия