Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Контактна мрежа

<< < (29/37) > >>

liro4605:
Живко такива са стълбовете сега на места по "новата" 1ва линия.Това обаче не е ли в Словакия а не в Чехия?

liro4605:
Наще стълбове от този тип.

Искам да помоля със съгласието на човека започнал темата мненията и чартежа отнасящи се за КМ да се преместят в тази тема
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,349.msg70993.html#msg70993   :hi:

Gogo55:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=3547.msg71217#msg71217 date=1326911454 ---(Image removed from quote.) Наще стълбове от този тип.

Искам да помоля със съгласието на човека започнал темата мненията и чартежа отнасящи се за КМ да се преместят в тази тема
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,349.msg70993.html#msg70993   :hi:

--- Край на цитат ---
Аз нямам против, чертежа съм го направил да се ползва от всички който преценят че им трябва,  затова съм го оставил за свободно дърпане.

Gogo55:
Първите реално пуснати стълби за тоци по моя си чертеж.Двете от дясно са от 2мм. дебела ламарина, а другите две от ляво са от 3мм. дебела ламарина. Оригинално трябва да са от 3мм. но пуснах и два броя от 2мм. че идва доста по евтинко  когато са  около 150 броя  за един макет-това е цял ден работа на един лазер ако е от 2мм., и два дена ако е от 3мм. След боята и накичването със изолатори и телчета ще преценя  от 2мм., или от 3мм. ще ги правя за моя макет. Основата ще бъде от две еднакви трупчета лепнати от двете страни на правоъгълника в долната част.

П.С.Едно важно уточнение-на чертежа съм оставил една линия по която лазера ще отреже основата /правоъгълника от доло/ от самия стълб. Който иска да му се получат стълбове също като на снимката с правоъгълник в долната част да казва на лазера да премахне тази линия, а който иска да има само горната част да казва на лазера да изтрие целия правоъгълник-тоест три чертички от чертежа.

liro4605:
Днес ги видях на живо.Много са добри  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия