Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Контактна мрежа

<< < (6/37) > >>

pach:
То цената ясно  :wacko: :wacko: :wacko:
Но ми беше любопитно, като бройки...ама нищо, ще ги броим с пръст като го видим на живо и завършен.

Жоро:

--- Цитат на: Vlado link=topic=349.msg58574#msg58574 date=1304078967 ---...Е, всичко си има цена в крайна сметка - красиво, но скъпо! :)

--- Край на цитат ---

Владе, ще си позволя да те поправя...скъпо, но...красиво

Както каза Дани - с пръдня, боя не става. Който не се е научил да цени своето време и си мисли, че по-евтино и по-хубаво ще го направи сам, рано или късно научава (или не) максимата, че времето е пари.

Vlado:

--- Цитат на: Жоро link=topic=349.msg58579#msg58579 date=1304080382 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=349.msg58574#msg58574 date=1304078967 ---...Е, всичко си има цена в крайна сметка - красиво, но скъпо! :)

--- Край на цитат ---

Владе, ще си позволя да те поправя...скъпо, но...красиво

Както каза Дани - с пръдня, боя не става. Който не се е научил да цени своето време и си мисли, че по-евтино и по-хубаво ще го направи сам, рано или късно научава (или не) максимата, че времето е пари.

--- Край на цитат ---

Абсолютно съм съгласен!  :good: И не съжалявам и за секунда - получава се точно това, което искам, тъй че какво повече...   :yes:

Vlado:

--- Цитат на: pach link=topic=349.msg58578#msg58578 date=1304080361 ---То цената ясно  :wacko: :wacko: :wacko:
Но ми беше любопитно, като бройки...ама нищо, ще ги броим с пръст като го видим на живо и завършен.

--- Край на цитат ---

Мога грубо да ги сметна:
1. Метални стълбове над 30 бр.
2. К-т стълбове в гара за два коловоза - 2 бр.
3. К-т стълбове в гара за четири коловоза - 2 бр.
4. К-т стълбове в гара за три коловоза- 2 бр.
5. Струни - поне 8 к-та различни дължини
6. Други аксесоари

lubomir:
Владо и Жоро мислим еднакво! :) Като се прави нещо, то трябва да се прави без компромиси със съвършенството! Всичко друго са блудкави имитации. За да направиш нещо такова си иска инструментална екипировка, която си струва доста пари, а евтиното излиза чак след няколко хилядния екземпляр :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия