Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Контактна мрежа
bdz43r:
Има, но са много малко.
В Подуяне-разпределителна южния обходен коловоз е с такива. И на други места съм мяркал, но са все изолирани случаи.
Vlado:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=349.msg68031#msg68031 date=1322402677 ---Има, но са много малко.
В Подуяне-разпределителна южния обходен коловоз е с такива. И на други места съм мяркал, но са все изолирани случаи.
--- Край на цитат ---
При проучването ми преди да започна да електрифицирам макета стигнах до подобни констатации. Но... "нищо не плаши душите наши" - реших, че това ще е необходимият компромис, изобщо за да проимам контактна мрежа. И се захванах! Резултатът се вижда в един от предишните ми постове... ;)
Best Ripper:
Развали макета, ей... Никъв рИализЪм... :spiteful: :lol: :lol:
mitko0888:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=349.msg68031#msg68031 date=1322402677 ---Има, но са много малко.
--- Край на цитат ---
Благодаря
liro4605:
Търсих доста една черно бяла снимка на гара София при откриването на електрификацията.Там ми се струва че бяха такива стълбовете но докато не я намеря не споря.Явно са използвани при направата на първата ел. линия у нас.Другаде освен в частъка София-Пловдив не се сещам да има такива.По ел мрежи даскала ни обесняваше че металните са с много по добри характеристики.
Сега се сещам и нещо друго дето ни казваше.При електрификацията на 4та линия от Михайлово към Гита (гарата на рудника-съответно всичко отдоло е в тунели) при изкопаването и пускането на стоманобетонните стълбове същите изчезвали в подземния свят. :scratch_ones_head: :resent:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия