Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на СОФИЯ 70

<< < (5/57) > >>

София 70:
Подобно на Гого55 и аз ще разполагам с една макар и малка стая и трябва да направя разклонение .Плочата ще е с размери 2,40 х 80 см. На нея трябва да има депо и малък град с малка гара с 2  или 3 коловоза . Моля , знаещите  да помогнат със схема на развитие на депото , тъй като ми е мътна Индия. Депото не бива да превишава половината плоча.
Входът и изходът са в горният ляв ъгъл на плочата.
Благодаря !

София 70:

Гора от мрежа :)

bdz43r:
Мрежата придава някаква особена завършеност.
Аз и на живо като няма мрежа и някак екзотично е недоправено ми изглежда.

TANO:
За сетен път се убеждавам, че всеки от нас си е "башка индивидуален" в това хоби. Номера е да има толерантност помежду ни и да не се опитваме да убеждаваме другия, че нашето виждане по даден въпрос е по добро или по хубаво от чуждото. На мен пък като няма КМ ми е някак по просторно и романтично, пренасям се в отминалите времена, когато и живота е бил по спокоен, и БДЖ е било истинска железница. Обратно - КМ я възприемам като някакъв тунел, който захлупва линията, отделно ме връща в съвремието и стреса, в който живеем. Но - въпрос на вкус и лично виждане.
 Друг е въпроса за поддръжката на макет с КМ. Много ще ми е интересно как се чисти от прах тая паяжина? :scratch_ones_head:

София 70:
Taka e , по ,романтично е без контактна мрежа ,но ако имаш подвижен състав от 2-ра епоха например.Аз имам един ВR 86 и два вагона от сет , които биха се вързали с него. Именно тази композиция ще използвам като музеен експонат на някоя гара в макета.
Идеята на контактната мрежа е И да захранва електровози Е 42, Е 11 , Е 11 И Е 211. Пиковските  не могат с ККМ. :(
Иначе чистенето - с прахосмукачка за кола.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия