Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на СОФИЯ 70

<< < (8/57) > >>

София 70:
Не е чак за хвалене , но започва разширяването - бавно и полека . Вчера направих 3- те плоскости , днес коригирах пътя и тунела:

това е преди

А това е сега в работен етап. Асфалтът стои на петна , тъй като лакът още не е изсъхнал. Наоколо цари творчески безпорядък.

Rizar:
В Дупница при тунела е точно така: пътят е над жп линията и е разделен на два, минава през два тунела, а отдолу жп трасето също минава през тунел, същото като твоето, само, че и на линия има тунел...  :music: Браво!  :hi:
Намерих снимка в Гугъл- Земя:
http://www.panoramio.com/photo/34351555?source=wapi&referrer=kh.google.com
На снимката се виджа добре пътят, по- точно магистралата и жп линията.  ;)

София 70:

Toва след като бъде оцветено ще легне върху това:

Много отдавна съм минавал през посоченото от теб място. Тогава помня ,че се правеше някакъв ремонт на единият тунел или тогава е правен , но си спомням , че пътя беше стеснен или дори в едната посока отклонен .Отдавна е било и не помня точно.

Rizar:
Да, и двата тунела си ги е имало още преди да се родя, но единият си стоеше неработещ и чак преди години го завършиха... сега и двата тунела функционират.  :yes:

София 70:
Понеже ми се видя скучен началният план за платформата , в който предвиждах разни сгради ,като бунгала , хижа и т.н реших да наблегна на ландшафта :

Тъй като съм пишман фотограф снимките не са добри и цветовете са излезли бледи .
Това е все още начален и незавършен вариант.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия