Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на СОФИЯ 70

<< < (20/57) > >>

tazcho:
Открих много голяма конструктивна грешка която е предпоставка за тежко ПТП.
на втората снимка където са двата автобуса има знак за на ляво а на пътя има непрекъсната линия .
когато автобуса потегли газката ще го види и ще намали за да го пусне да мине ама камиона който идва /белият с тухлите/ ще си мисли че няма кой да пресече непрекъснатата линия и няма да го види и ще стане тежко ПТП , дано да няма пътници в автобуса за да не пострада някой  .
Хубавото обаче е че от другата страна на сградата има линейка или пожарна която бързо ще се отзове и ще помогне на пострадалите :spiteful:

п.п. много е як макета , дано и моя да стане някога така !

София 70:
Благодаря ви за хубавите думи!
Много си прав за тази конфликтна точка и сега , след твоя коментар Комисията по транспорт към СО / Селска Община / ще вземе решение да направи входовете за спирката в обратна посока. Тамън и чакащите няма да пречат на сградата на общината. Колкото до макета ти - той ще стане по-хубав от моя.
Вервай ми!

Ivo Nedkov:
Много добре става: има толкова детайли и живот!!!  :good: Поздравления за работата!!!  :hi:

София 70:
Благодаря !
Искам да уточня , че все още много детайли липсват и фигури на хора също.

Rizar:
Поздравления и от мен за макета!  :hi:
Бих искал да ти дам едно предложение:
Да сложиш малко зеленина между релсите, може и храст, а на червената точка може и едно малко дръвче.  :good:

Естествено ти си решаваш това е само предложение от мен.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия