Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на Gogo55

<< < (4/15) > >>

Gogo55:
Днеска направих още една стъпка която ме приближава бавно но сигурно към бъдещия ми макет. Начертах си по снимка един двоен тунел такъв какъвто ще имам на макета си.Първо четох по книгата на Юри Ботев какви трябва да са размерите, после по оригинална снимка на такъв тунел която мащабирах по тези размери го преначертах, и накрая пуснах на лазера да отреже. Използвах отново шперплат 3мм.дебел, защото това имам в къщи под ръка. Там където са фугите лазера е на малка мощност и е потънало навътре около 1мм. колкото да ги подчертае тези фуги между камъните.Тези дни ще помисля и за добра боя така че да замяса на по истинско.

BaHkaTa:
Супер. Браво. Поздравления  :hi: Както го описваш би трябвало да изглежда много добре.

Само една забележка не ти се отварят снимките братле :) Други имат ли проблем или съм само Я ?!

liro4605:
Много добре ти се е получил портала :good: .
Аз ги виждам снимките.

Gogo55:

--- Цитат на: BaHkaTa link=topic=3497.msg69831#msg69831 date=1325531969 ---Супер. Браво. Поздравления  :hi: Както го описваш би трябвало да изглежда много добре.

Само една забележка не ти се отварят снимките братле :) Други имат ли проблем или съм само Я ?!

--- Край на цитат ---
Сега препратих линка на 4 човека, всичките ги виждат... не вярвам да има проблем.Нещо с твоя доставчик е...

mitko0888:
Така, както си ги дал линковете, не се виждат, и това май стана ясно още от началото.

Ако ги дадеш така е ОК  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия