Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на Gogo55

<< < (5/15) > >>

Best Ripper:
При мен се виждат и така, и така...  :drinks:

Gogo55:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3497.msg69834#msg69834 date=1325532812 ---Така, както си ги дал линковете, не се виждат, и това май стана ясно още от началото.

--- Край на цитат ---
Ми слагам линка между двете имг.Много объркващо това дето не мога да си качвам тук директно, а трябва с препратка, но ще му свикна.

BaHkaTa:
Е те тва дето Митко го постна се вижда и при мен вече  :yahoo: Инак видях ти всички снимки по втория начин. Много добре е станало с лазера и особенно релефа. Буферите за глухите коловози също много ми харесват. Приемаш ли поръчки  :blush2:

mitko0888:
Това по втория начин е ясно, ама не е най-приятното забавление...

Както и да е.

Gogo55, разгледай румънеца с лазерно рязани дървении какви трамвайчета си е направил.

Gogo55:

--- Цитат на: BaHkaTa link=topic=3497.msg69837#msg69837 date=1325533379 ---Е те тва дето Митко го постна се вижда и при мен вече  :yahoo: Инак видях ти всички снимки по втория начин. Много добре е станало с лазера и особенно релефа. Буферите за глухите коловози също много ми харесват. Приемаш ли поръчки  :blush2:

--- Край на цитат ---
Е чак поръчки серийно не, но винаги мога да направя нещо примерно 1 или 2бр за да свърша работа, а и да си бъдем полезни. Само давай идеи за други неща.Мисля следващото нещо което ще чертая и правя да е мост. Просто на макета си имам тунел и мост и съм решил да ги направя сам. Къщички накупих вече защото не си струва труда за чертането им. в този спорт самото чартане отнема много време, после машинката само взима фаила и си реже или гравира...
ПС.Митко дай линк за този румънец

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия