Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на Gogo55
София 70:
дано не си прав ,но наистина има агресивни лепила.Аз бих използвал поксипол епоксидна смола.
Gogo55:
Ацетона в голямо количество разтваря пластмасата, това е напълно нормално и законно, спор няма-знам. Локомотива е в идеално състояние и няма място за притеснения. Просто съм сложил съвсем малко лепило и на порции което не е фатално в този случаи.На снимката изглежда че едва ли не е полято и съчмите плуват в лепило но не е така, използвал съм и пластилин за фиксацията им една спрямо друга, а лепилото е само отгоре тях на съвсем тънък слои колкото да захване "трупчето" от съчми и пластелин да не се размърдва в корубата.Пропуснал съм това за пластелина и лепилата на ацетонова основа в горното си мнение щото си мислих че се знае от всеки. Иначе пластелина се вижда на снимката как кафенее под лепилото в двата края. Използвах това лепило защото е подобно на нашето прома.Остава полу твърдо като гума, не се залепва на твърдо, и може лесно да се премахне при нужда.
Gogo55:
Днес получих последната пратка от няколко вагона, и с това реших да приключа на този етап със увеличаването на подвижния ж.п. състав. Може би ще взема само още няколко открити платформи за трупи защото ми са само две. Всичко ми е на фирмата пико, ІІ и ІІІ епоха, администрация основно DR, локомотивите-8бр., вагоните-63бр. и са само двуосни. Следва сега да започна и да си направя подходящия макет където това всичкото да се движи, а аз да си играя.
Nikibmw:
явно имаш голям мерак , бързо напредваш :drinks:
Gogo55:
--- Цитат на: Nikibmw link=topic=3497.msg70582#msg70582 date=1326273834 ---явно имаш голям мерак , бързо напредваш :drinks:
--- Край на цитат ---
Мерака е голям, даже огромен.Днес направих и първата от трито предвидени маси на който ще разположа макета.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия