Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетите на Антон Манковски

<< < (37/108) > >>

liro4605:
Тони този последния се оказва че е седял повече по оградите отколкото да е карал влакове.Имам го в ТТ и мислех да го търся и в Н0 обаче като му видях историята и ми се отщя.Доколкото си спомням са били около 10-12броя и са давали много дефекти поради което накрая са били нарязани или разпродадени.Някой от тях в Гърция където май и вобще не са тръгнали.

mitko0888:
Последният е един от седемте немски BR 220 (V200), купени и ползвани не много отдавна в SBB.  Може да се срещне като Am841 или Am4/4

toniemi:
Гледам ,из форума скука,никой не пише...с една дума-празник ;D
Върнах се от вилата,на макета не остана почти никакъв локомотив ;D
Взех от всички модели по една бройка,за витринката която подготвям.
За сега тя трябва да приюти около 50 локомотива,лично и не чак толкова лично производство :good:

На макета оставих няколко локомотива.И без това беше претрупано ;D

Gervasii:

--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg69304#msg69304 date=1324761283 ---На макета оставих няколко локомотива.И без това беше претрупано ;D

--- Край на цитат ---
Напротив Тонка по-семпли, спретнати и с вкус макети не съм виждал! Май липсват още 10 лока за да е таман от към тяга! :hi: :hi: :hi:

toniemi:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=35.msg69306#msg69306 date=1324790791 ---

Напротив Тонка по-семпли, спретнати и с вкус макети не съм виждал! Май липсват още 10 лока за да е таман от към тяга! :hi: :hi: :hi:

--- Край на цитат ---
О,мерси!
Все пак съм си оставил 11 локомотива.За тази малка гара и депо,те са напълно достатъчни ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия