Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетите на Антон Манковски
Gervasii:
ЕЕЕЕеееееееееееее Тонка никакви моделисти не са тия гадове. В Бриколаж или Метро има такава машинка за плъхове - има разни но едни от тях са българско производство от тях си купи.
anubis:
Тони, на втората и четвъртата снимка ясно се виждат последиците от претърпяна авария с изпускане на масло от хидропредавката на някоя от твоите четворки. А неотдавна преминалото торнадо как е ошмулило дърветата и прекатурило вагоните. Мдам, и тук реализмът е издигнат в култ...
toniemi:
--- Цитат на: anubis link=topic=35.msg75296#msg75296 date=1332715889 ---Тони, на втората и четвъртата снимка ясно се виждат последиците от претърпяна авария с изпускане на масло от хидропредавката на някоя от твоите четворки. А неотдавна преминалото торнадо как е ошмулило дърветата и прекатурило вагоните. Мдам, и тук реализмът е издигнат в култ...
--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol: :good: :good: :good:
atanas72:
Браво.Огромен ползотворен труд. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :music: :drinks:
toniemi:
Не съм правил отдавна нищо по макетите ми,ама ми дойде идея!
Днес разхлаждайки се в един от притоците на Струма,ненадейно попаднах на дърво което ражда миниатюрни шишарчици!
Според мен,в малките мащаби могат да се ползват като декоративни храсти или нещо подобно!
Аз ще пробвам в макета в Z и ще пусна снимки!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия