Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетите на Антон Манковски

<< < (5/108) > >>

Naskoni:
Ако нямаш акаунт в гугъл, отвори www.gmail.com (това е тяхната поща) и си направи регистрация. След като си готов, отваряш www.youtube.com, отиваш на Log In, там ще видиш Login with your Google account, пишеш името и паролата и готово, логнат си  :)

След това, избираш My Account и там ще видиш Upload New Video. :)

toniemi:

--- Цитат на: Naskoni link=topic=35.msg499#msg499 date=1196846033 ---Ако нямаш акаунт в гугъл, отвори www.gmail.com (това е тяхната поща) и си направи регистрация. След като си готов, отваряш www.youtube.com, отиваш на Log In, там ще видиш Login with your Google account, пишеш името и паролата и готово, логнат си  :)

След това, избираш My Account и там ще видиш Upload New Video. :).

--- Край на цитат ---
Мерси,ще опитам.

toniemi:

--- Цитат на: Vlado link=topic=35.msg490#msg490 date=1196836755 ---Евала, Тони! Златна и продуктивна ръка имаш!
:)

--- Край на цитат ---
Ако мойте са"златни",то твойте трябва да са" безценни". ;) :DС "часове" гледам твоята детаилировка на макета.Не мога въобще да се сравнявам с теб.Аз съм "джаста-праста"претупвам нещата,особенно на макета НО.В Z се старах повече.Такъв ми е характера,искам да стане веднага.Докато ти правиш нещата достатъчно "бавно",кръпки на асфалта,пукнатини на перона ,некролози и т.н.Нямам намерение да те"четкам",просто факти.Макета ти ми допада и с това че е много семпъл,нищо излишно,доста просторен.Красотата на живота е в разнообразието,едни са добри в едно,други в друго.Просълзих се от тази лирика в проза :D :D :D

Vlado:
Тони, благодаря за милите думи, но смятам, че си прекалено скромен. Наистина продуктът, който си създал е много добър. Всички го виждат. И понеже предусещам, че няма да спреш до тук с макетирането, ти пожелавам успешна и спорна работа.
Какво са за нас някакви си три и повече години за един макет...
:)

toniemi:

--- Цитат на: pach link=topic=35.msg2608#msg2608 date=1204874091 ---Любимата ми маневра , аз от две години подготвям самоделка в "ТТ" , но все не остава време , но твоя е станал чудесно ! ::)

--- Край на цитат ---
Мерси!Тази ми е втора.Ако си разглеждал мойте макети,сигурно си я видял.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия