Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетите на Антон Манковски

<< < (65/108) > >>

Old Boris:
Добър напредък в модела! Поздравления. Предвиден ли е достъп към вътрешността на тунелите в случай на авария?

toniemi:

--- Цитат на: Old Boris link=topic=35.msg106905#msg106905 date=1488136729 ---Добър напредък в модела! Поздравления. Предвиден ли е достъп към вътрешността на тунелите в случай на авария?

--- Край на цитат ---
Предвидил съм,но още не съм го направил ;D

Gervasii:
Поздравления, Тонка! Трябва да отвориш неделно училище на немците по жп моделизъм!!! Много радости с хобито и семейството ти желая и скоро да се видим!! :clapping:

pavlinbg:
Планината с тунела под нея се получава страхотно!  :hi: Ще ме извиняваш за лаическите въпроси, но можеш ли да ми кажеш стиропора с какво го лепиш /предполагам силикон, силиконов пистолет/ ? А след това по какъв начин го обработваш, за да се получи като склон /предполагам го оформяш като го надираш с четка/ и с какво го заливаш най-накрая ?  :hi:

toniemi:

--- Цитат на: pavlinbg link=topic=35.msg106911#msg106911 date=1488193459 ---Планината с тунела под нея се получава страхотно!  :hi: Ще ме извиняваш за лаическите въпроси, но можеш ли да ми кажеш стиропора с какво го лепиш /предполагам силикон, силиконов пистолет/ ? А след това по какъв начин го обработваш, за да се получи като склон /предполагам го оформяш като го надираш с четка/ и с какво го заливаш най-накрая ?  :hi:

--- Край на цитат ---

Аз си бях по нова година у нас и в клуба!

Лепя го с С-200,оформям го с макетен нож и го обмазвам с гипс,без шпакли ,четки- със ръка!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия