Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетите на Антон Манковски
Best Ripper:
ОффтУпик.. Все повече се убеждавам, че май само "скапаните" Мерклин и Пико правят модели за КАРАНЕ!!! А не за гледане, снимане, микроскопи, лупи и прочие рИализЪми... :hi:
P.S. Смея да споделя не само мое мнение, но и на други "карачи"...
Der Hetzer:
118 117-1 е от старото производство на Piko/Gützold и не става баш за каране ;)
mitko0888:
То пък новото Пико колко става за каране ... Старото издържаше много повече.
А пък Роко и Флм горките, не могат едно кръгче да направят? Няма по добри машини за каране от роко с централен двигател и флм с палачинка.
Мерклин също вървят. Издават си и списание - там пише как да им почистваш колектора, че и да го врътнеш малко ако лока е за каране и ще върви предимно в една посока. Има даже и готови китове - да си смениш мотора, може и с по-хубав. Не че оригиналният е лош, ама да си го смениш все пак, щото иначестава за коша с детските играчки. Също там пише за разни чичковци с по над сто локомотива, как от време на време карат по пет от тях и те издържали мнооого години.
Best Ripper:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=35.msg108818#msg108818 date=1504849132 ---То пък новото Пико колко става за каране ... Старото издържаше много повече.
А пък Роко и Флм горките, не могат едно кръгче да направят? Няма по добри машини за каране от роко с централен двигател и флм с палачинка.
Мерклин също вървят. Издават си и списание - там пише как да им почистваш колектора, че и да го врътнеш малко ако лока е за каране и ще върви предимно в една посока. Има даже и готови китове - да си смениш мотора, може и с по-хубав. Не че оригиналният е лош, ама да си го смениш все пак, щото иначестава за коша с детските играчки. Също там пише за разни чичковци с по над сто локомотива, как от време на време карат по пет от тях и те издържали мнооого години.
--- Край на цитат ---
Насмалко да взема да ти повярвам.. Ама насмалко... Мога да ти повярвам само за това, че вечно си опозиция на всеки във форума и си караш влакчетата само по някакви твои разбирания.. Без реално да знаеш за какво става "в на въпросин". Естествено, и си имаш и ти своите "фенове" - разбирачи и карачи... Ама виртуални и по списанията... :hi:
mitko0888:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=35.msg108821#msg108821 date=1504868989 ---... вечно си опозиция на всеки във форума ...
--- Край на цитат ---
Като правило съм в опозиция на определено грешни и неверни твърдения, от които съм си патил лично и имам личен опит. И не ми се вижда добре в този уважаван и ценен форум да няма дискусии по важни въпроси.
За съжаление твоите са в болшинството си такива - грешни и неверни, поне тези, които се отнасят до жп моделизма и жп оригиналите. (другите ти рубрики въобще не ги чета и не ги слагам в бройката). Сещам се и едно-две неща, които бяха верни, и на тях определено не съм ти възразил. Но по отношение на писаниците ти за великата фирма, и как кривият ток е по-добър от правия - няма начин да не се обадя, може и плюсче да ми лепнат за това.
Пък може и някой, който се интересува, да се замисли и прочете още малко, или да попита, преди да ти повярва.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия