Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетите на Антон Манковски

<< < (92/108) > >>

toniemi:
Днес ми пристигна гарата и вече сглобих основната сграда ,като махнах под покривното етажче и височината падна с 11 мм.
Единствената разлика с гара Пордим е разположението на прозорците на вторият етаж,по-високо са.
На гара Пордим са на нивото на корниза,няма да я преправям.

Гара Пордим

widowmaker:

--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg121027#msg121027 date=1614027577 ---Ама стана един "кенеф" :lol: :lol: :lol:

--- Край на цитат ---
Тонка, много близо тоя кенеф до релсите бе,
ще пребиеш така някой, който е на зор...

angel.s:
Кенефа е баш бг!!!   :hi:   А когато падне тъма ще му е нужна и светлина за нуждаещи се през ноща  :ok:

toniemi:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=35.msg121040#msg121040 date=1614108427 ---Тонка, много близо тоя кенеф до релсите бе,
ще пребиеш така някой, който е на зор...

--- Край на цитат ---

;D Там е само заради снимката  ;D

Направих и магазията на гарата.
Утре започвам чакалнята,тя е най-трудна :yes:

toniemi:
Тази сутрин се събудих рано-рано и нещо мира ми не дава.... ;D ;D ;D
Нещо не се чувствам доволен... :haha: :haha: :haha:
Гледам снимката на гарата,гледам моята и тези прозорци на втория етаж,се ми бодат очите :angry: :angry: :angry:
Викам и си крещя...трябва да ги сваля до корниза :yes: :yes: :yes:
Заради общият вид на гарата и пропорциалността на сградите,отделих един час и го направих-срязах я!

Разбира се,да се преправя готова гара за да придобие вид на наша е свързано с компромиси,но гледам да са сведени до минимум.
Разполагам само с две снимки и едно видео от челната страна на гарата.
При мен на макета,задната страна не се вижда изобщо,там и прозорци не съм лепил  :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия