Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетите на Антон Манковски
Maktub:
А какви са размерите на макета в Z, toniemi, на око не мога да преценя? Искам да се опитам да си представя колко би било нещо подобно в N.
toniemi:
--- Цитат на: Maktub link=topic=35.msg4945#msg4945 date=1210506445 ---А какви са размерите на макета в Z, toniemi, на око не мога да преценя? Искам да се опитам да си представя колко би било нещо подобно в N.
--- Край на цитат ---
Той е на буквата "Г".Едната дължина е 140см,а другата е 340см.Широчината е 50см.
toniemi:
Какво става със сайта?????Пак не мога да качвам снимки,въпреки че махнах няколко стари.
Тази глупост ми се появява >:(
The upload folder is full. Please try a smaller file and/or contact an administrator.
Друг път,като махна 2-3 снимки,качвам на тяхно място други,сега и една не мога да кача,въпреки че махнах 6.
CaLLlo:
--- Цитат на: toniemi link=topic=35.msg7609#msg7609 date=1214577795 ---... не мога да качвам снимки ...
--- Край на цитат ---
Тонка, Васко58 ми каза за снимки това:
http://picbg.net/
и аз вече там качвам - удобно ми се вижда и бързо!
toniemi:
Говоря за тук,за форума.Колко много снимки с автобуси се качиха,сигурно се е задръстил ???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия