ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Заслужава ли Пламен (Pach) да бъде върнат във форума?

(1/4) > >>

topalov:
Заслужава ли Пламен (Pach) да бъде върнат във форума?

Loco-motion:
Лично аз смятам, че едномесечен бан е достатъчно сериозно наказание. Още повече, че обикновено по форумите конфликтите са двустранно провокирани.

Boris 2-12-4:
Ще цитирам по памет един от бащите на Френската революция, може би?? Робеспиер, може и по-ранен автор да е бил?!? :

"Аз не съм съгласен с Твоето мнение, но бих си дал живота, за да имаш право да го изказваш..."

Тази анкета защитена ли е, за да може участниците в ния само ВЕДНЪЖ да гласуват?!?

Борис

topalov:

--- Цитат на: Boris 2-12-4 link=topic=3520.msg70179#msg70179 date=1325939383 ---Тази анкета защитена ли е, за да може участниците в ния само ВЕДНЪЖ да гласуват?!?

--- Край на цитат ---

Абсолютно защитена, доколкото позволява форумЪТ!

BaHkaTa:
Дали заслужава или не незнам. Не се ангажирам с мнение отностно този въпрос а и понеже последния словестен двубой беше с мен няма да гласувам, понеже чисто статистически няма опция въздържал се. Има хора който го познават от много време и са обективни по отношение на натрупания от Пламен "актив". Все пак ще изкажа мнението си.

--- Цитат на: Loco-motion link=topic=3520.msg70167#msg70167 date=1325934680 ---...Още повече, че обикновено по форумите конфликтите са двустранно провокирани.

--- Край на цитат ---

Що се касае до моя случай тук казвам категорично че не съм съгласен с теб. Заради една пропусната дума в превода не съм длъжен да търпя подигравките на който и да било и да ме изкарва тъп или малоумен просто няма да стане.

Отностно банването аз нямам проблем с Пламен и нищо против него. Имам си начини да се боря с хора който ме дразнят или провокират. Нула внимание и точка, но това тук е публично пространство и смятам че трябва човек да си налага някакви граници в приказките имайки предвид че много хора четат тук. Създават се грешни впечатления и неудобни ситуации. Не съм за банването, но не съм и за безнаказаност. Пламен лично за мен е един Troll който на всяка манджа е мерудия. От скоро съм тук, но не ми е нужно много време за да го определя. Едва ли има друг с над 7200 поста в форума. Едва ли има професор или доцент който да е написал толкова дисертации, докато постовете на pach (поне това което съм изчел до момента) всичките са като научни трудове със супер компетентни мнения по всички въпроси. Това за мен си е абсолютно тролстване и той е един уебтрол. За справка кратак превод:

"В жаргона на Интернет, трол е човек, който дава възпалителни мнения, външни или извън темата съобщения във виртуалната интернет общност, като например онлайн дискусионни форуми, чат стаи, или блогове, с основно намерение да провокира читателите в емоционален отговор или по един или друг начин да нарушава нормалната дискусия по темата. "

Източник http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29
Докато съществителното трол и свързаните с глагола тролене се свързват с интернет диалекта, то вниманието на медиите през последните години е насочено към обективната етикеция „трол” и „тролене”, описващи в реалния свят преднамерено провокативни действия и тормоз. Което само по себе си е нарушаване на личното пространство, зоната на комфорт и дори обществения ред. „Троленето” или „тролстването” е наказуемо и търпи налагане на различни административни мерки.

На горе изказаното от мен в кратце, против бановете съм, но и поддържник на санкционирането. Ако няма контрол над подобен спам или тролстване замина ни хубавия форум. Какви санкции ще има ръководството на форума има за цел да помисли. Аз ще дам някои мнения и по този въпрос, но в другата тема определена за целта.

Това от мен като последен потърпевш. А сега наздраве че е празник днес  :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия