Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на български подвижен състав
Der Hetzer:
Разпространявайте тези снимки за да стигнат до възможно най-голям брой хора. Това е ценно историческо наследство, безвъзвратно изгубено поради безхаберието на управниците и в БДЖ и на самата държава. За мен тези снимки са просто интересни, но някой със сигурност много ще им се зарадва - знам какво е чувството, изпитвал съм го когато съм намирал всяка една от десетината съществуващи до този момент в интернет пространството снимки на любимите ми вагони. Все някой, някъде ще се зарадва и на тези. Плюсчетата не ме топлят (фактически повече се радвам на минусчетата в темата за футболен клуб лудогорбахче, които са доказателство колко бях прав), не съм и 14 годишна любителка на мангало-ориенталските ритми, наречени чалга, която нацапотена с гримовете на майка си и с джуки като кокоша трътка събира "лайкове" във фейсбук. Не се правя и на скромен, единственото усилие е при качването на много снимки, понеже тук става бавно и затова е на етапи, не е и някакво геройство че "имам" някаква снимка, намерена и изтеглена от интернет, при положение че не съм я снимал аз обикаляйки тогава с допотопен фотоапарат с мех зад обектива, шахтов визьор и светкавица с магнезий. Не знам, не помня и честно казано не ме интересува кой точно ги е снимал, капата в земята едва ли ще си ударя от възхвала и почит към знайни и незнайни фотографи, важното е че снимките ги има, задочно им благодаря че някога са ги направили. Снимките са ценни, но мисля че са още по-ценни когато са видяни от повече хора, не виждам смисъл да си ги стискам само за себе си и когато някой друг ги открие (колкото и да е необятен интернет, все пак не е чак толкова сложно да бъдат открити и други такива подобни) да обяснявам, че това е стара снимка на 1-2 години (в смисъл тогава е изтеглена) и да питам "ама ти тая не я ли знаеш?". Действително качването на снимки тук е малко по-трудоемко и бавно, но призовавам и останалите които имат такива снимки да ги качват поетапно, направете го ако искате заради плюсчетата и похвалите, които ще получите щедро, но най-вече в името на заминаващото си БДЖ и отиващата си България. Така или иначе докато сме живи само снимки ще ни останат (е и моделите на Тонката!)
...следва продължение :spiteful:
CaLLlo:
Доколкото схванах, за да се изкефиш трябва да ти шибна минус ...
ами добре...
daddy_g:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=3529.msg104289#msg104289 date=1460385239 ---.. Така или иначе докато сме живи само снимки ще ни останат (е и моделите на Тонката!)
...следва продължение :spiteful:
--- Край на цитат ---
То това си е за 2 минуса ;D ....И моите модели ще останат ей ;D ;D ;D :drinks:
CaLLlo:
BDZ 15.204 ex SZD ТЭ-8031 ex DRG 52 434 (Rahmen)
Borsig 15531 1943 (07.07.1943) +1989
http://www.ebay.de/itm/371594381036
mitko0888:
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=3529.msg104315#msg104315 date=1460817137 ---(Image removed from quote.)
BDZ 15.204 ex SZD ТЭ-8031 ex DRG 52 xxxx
http://www.ebay.de/itm/371594381036
--- Край на цитат ---
Същата ама не знам от къде:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия