Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на български подвижен състав

<< < (23/356) > >>

Petko Ivanov:
В темата за механизирано подаване на въглища в парните локомотиви бе дискутирано за локомотивите с ежекторен кумин тип "GIESL". У нас са работили два локомотива серия 15 с такъв кумин, единият от който е 15.41. Прилагам няколко снимки на тази уникална за БДЖ машина, направени от мен през 1994 и 1995 г съответно в база Калояновец и в ж.п.завода в София непосредствено преди унищожаването на машината.

XRISTO:
Тъжно.  :(

misan:
Тъжно ,че и отгоре. Когато режеха машините,се качихме на една от тях с брат ми. Ревизията на парния котел не беше изттекла и машината направо можеше да се запали и да работи.

fpk1999:

--- Цитат на: gzo link=topic=3529.msg73315#msg73315 date=1329512873 ---Леле мале, получих световъртеж  :wacko:

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
Това да не е тунела с двоен портал при гара Томпсън?
 :music: :music: :music:

CaLLlo:

--- Цитат на: Petko Ivanov link=topic=3529.msg73560#msg73560 date=1329843499 ---В темата за механизирано подаване на въглища в парните локомотиви бе дискутирано за локомотивите с ежекторен кОмин тип "GIESL". У нас са работили два локомотива серия 15 с такъв кОмин, единият от който е 15.41. Прилагам няколко снимки на тази уникална за БДЖ машина, направени от мен през 1994 и 1995 г съответно в база Калояновец и в ж.п.завода в София непосредствено преди унищожаването на машината.

--- Край на цитат ---

Хубаво че си ги сложил тук, където е много по-подходящо място за уникални снимки като тези.   

Скоро ще ви изпраскам пълен списък на всички машини нарязани в смутните години споменати по-горе!!!
И не става дума само за лодките на Калояновец ...   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия