Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на български подвижен състав
mitko0888:
Аз мисля че тези БГ машини ги пуйчихме някога, може и да бъркам.
pach:
:lol: :lol: :lol:...Каквото и до значи "пуйчихме"!!!
Може би в другия форум, на спотърите - локомотив!!!
Но дори и аз да съм пропуснал, не е лошо да имаме актуално инфо.
&bgflag
(Па ако ще да се окаже, че чехчетата са ...Сименс,
като полския Фиат например - "италянче") :sarcastic:
mitko0888:
пуйчих ми даде повече резултати от пуйчех. Нещо като обсъждаме, ама резултат - йок. Празни приказки, неподплатени с нищо достоверно.
pach:
;D
Впрочем, новината на деня е от "ЕКСПРЕС СЕРВИЗ -РУСЕ":
--- Цитат --- Вижте новия български акумулаторен локомотив (видео)
OFFNEWS | 01 май 2017 в 18:1518712
Частната русенска компания "Експрес Сервиз" произведе нов супер мощен акумулаторен локомотив.
От дружеството публикуваха видео със заводските проби на машината, наречена ES1000.
"Това е най-мощната ни батерийна машина засега - вижте как се справя с лекота с 400-тонен влак - скорост над 8км/ч. С машината успяхме да изкачим и наклона от 8/1000 в нашия завод. Задължителен актив за всяко депо или завод с жп маневрите са чисти, лесни, безопасни и много икономични. (Ние правим заводските си маневри с едва няколко лева на ден!!!)", заявяват от компанията.
Новият маневрен локомотив има 2x30kW мотори, 25 тона маса, мощна рекуперативна спирачка и опционална пневматична с мощен винтов компресор 2000 л/мин.
--- Край на цитат ---
Ето и линкта с видеото:
https://youtu.be/ZSttkksQjwA?t=5
ПП. Не знам за какво тегло става въпрос ( сцепно или служебно) но в това мъниче 25 тона!!!
KRAKOMOBILA:
С 242-рите ситуацията е такава, че нашите отидоха за скрап, а те възстановиха стари чешки машини с нашите номера.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия