Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на български подвижен състав

<< < (278/356) > >>

pach:
Обикновенно моделисттите срещат трудности с намирането
на снимки от покривите на моделите (1/1).
Ето малко допълнителни възможности от Русе.

...и на кои локомотиви са (може би):

liro4605:
 Привет на всички любимци на железницата  :)
  Както Стефан е писал по-горе се появи една група във фейсбук,която буквално бълва снимки с отговори от историята.Един от участниците там с доста публикации е наш съфорумец Красен Панев с много добри попадения за което аз лично му благодаря!Лошото е за такива другомислещи,като мен нямащи фейсбук ,че трябва да гледат през други профили и първо да чакат одобрение за групата.
  За такива като мен искам да систематизирам малко снимки,как ги виждам аз.
     За начало един поздрав за бургазлии и си мисля,че това ще да е била теснопътната през града

Тази ми се вижда малко по широка ,но няма от къде да е другаде мисля

pach:
 &bgflag
Ми дано като бълват нон стоп, да покажат и нещо което
го нямаме тук!!! В тръпка и очакване сме!
За сега обаче се забелязвa, че просто прехвърлят снимки от
известни източници, включително и наши от тук.
Дано все пак намерят и нещо ново...за нас - ще са полезни, непременно, надявам се !
 :sorry: :yes:

liro4605:

Simmering-Graz-Pauker трасето на Semmeringbahn

https://www.youtube.com/watch?v=v7LVRHkly48

Нека снимката е поздрав за всички изпили по кафе на кантона превърнат в музей с ресторантче при виадукта Kalte-Rinne.За мен лично снимката е голямо попадение,любим локомотив на любимо място.

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: pach link=topic=3529.msg110217#msg110217 date=1515528840 --- &bgflag
Ми дано като бълват нон стоп, да покажат и нещо което
го нямаме тук!!! В тръпка и очакване сме!
За сега обаче се забелязвa, че просто прехвърлят снимки от
известни източници, включително и наши от тук.
Дано все пак намерят и нещо ново...за нас - ще са полезни, непременно, надявам се !
 :sorry: :yes:

--- Край на цитат ---
Вероятно не си разгледал всичко, но има доста снимки, които няма как да си виждал защото са скоро сканирани от лични архиви на колеги... като Генчо Няголов, Богомил Благоев, Марин Топчийски и други.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия