Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на български подвижен състав
Mixy:
По принцип, да, възможно е. Адри намери линка за една предишна такава тема, http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3378.0.html, но тя касае само българските експреси. Може би още една такава, само за международните експреси, минавали през България ще е достатъчна.
Ето я и новата тема за международните експреси по нашите земи: Международни експреси от/до/през България. Да ни е честита и нека да се пълни с още интересна информация по темата ;)
IKAR:
За първи път цветна фабрична снимка на локомотив 04, преди да ни го изпратят. Втората е на гара Захарна Фабрика, вече има контактна мрежа, но все още влакът си е с дизелов локомотив от София. На първия, гръцкия полски вагон, съм бил пътник хиляди пъти.
Не ме интересува кой какви снимки публикувал в разните му затворени гьонсураттефтер групи и че не искал да се публикуват на друго място. Аз дори и регистрация нямам в него.
IKAR:
Да не съм разбрал някой да мърмори, че снимките били от оная, "секретната" група, и че съответно едикойси не бил съгласен да се публикуват на друго място.
Виждат се пак от полските фургони, международните вагони за Кулата, интериор на ДМВ серия 18 и не на последно място, новият експрес Тракия от края на 80-те, с доставените тогава от ГДР тъмночервено-бели вагони, които не фигурират в официалните документи на Кольо за доставки на вагони от ГДР. С тях курдисаха една хубава Тракия, понеже старата вече наистина за нищо не ставаше, 74-та не можеше заради дизеловите локомотиви след Пловдив, после ги изпоразпиляха навсякъде.
IKAR:
Пак от "истото место". Първата е в село Филипово, 78-а година, втората с полския фургон не знам къде е.
IKAR:
Отново:
Това се оказа, че е експрес "Слънчев Бряг" в първите си години, изцяло с ГДР-ски вагони.
Най-комфортните седалки в цялата съвременна история на БДЖ - вагоните бяха рециклирани в Дряново през 97-а, първите с автоматични врати, общ салон и климатици. Седалките са унгарско производство, накланящи се. Сега гният някъде, чакайки от години БДЖ да им набави нови климатици, понеже старите били за хвърляне.
Какво да се прави, докато се довърши книгата на чичо ви Стефан, ще трябва да се задоволяваме с такива източници.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия