Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на български подвижен състав
anubis:
Ех, Владо, няма я тази 94-ка вече в бея. Всеки път отварям с надежда, ама нищо. През януари на мен ми се видя много скъпа за недовършен модел(350 Е), ти пък нямаше пари тогава и така си замина. Гледам и снимчици си бил приготвил- браво :hi: Че беше и небоядисана, готова за преработка в бедежейка.
А това е емблематичен локомотив на Гарбе, как пък никой от масовите производители не се хвана да го направи! За сметка на това произведоха всякакви глупости -знайни и незнайни. Да им имам маркет рисърча дето се вика...
Вестмодел си ги знаем- някаква кампанийност и никаква последователност. Следете им сайта и ще ви стане ясно. Той и самият сайт е леле-мале.
Нооо, не губете кураж за следващия тираж...
Vlado:
Още една много интересна снимка, любезно предоставена ми от Ст. Стоичков за сканиране и публикуване:
Текст на гърба на фотоса:
"Катастрофата въ гара Плъвенъ на 19 Октомврий 1923 година"
Petko Ivanov:
Това е 50.10. Познава се по изрязването в предната част на водните резервоари и събраните парен дом и пясъчник. Този локомотив е по-стар и различен от останалите серия 50 и е със задвижваща 4 та колоос.
Поклон пред Стефан Стоичков за уникалните снимки, които е намерил. :clapping:
ivo:
Малко стари снимки и от моята колекция. :)
BDZ Bulgaria Railways Steam Loco 48.01 Poduene 1964 / БДЖ 48.01 Подуене 1964г.
Една от любимите ми снимки :) с 06 серия
BDZ Bulgaria Railways Steam Loco 10.07 Sofia Shed 1964 / БДЖ 10.01 София 1964г.
Тази снимка е поздрав за Ясен :)
BDZ Bulgaria Railways Steam Loco Class 16 Turnovo 1964 / БДЖ клас 16 Търново 1964г.
Когато имам време ще сканирам и другите снимки от моята колекция :) Български парни машини ...
tritehiksa83:
Какви са тези червено-сините вагони?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия