Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на български подвижен състав

<< < (34/356) > >>

tritehiksa83:
Няма значение ,че вече са пускани нямам възможност да следя векидневно какво се пуска,намерил съм ги харесал съм ги и съм ги пуснал.

ivo:
BDZ 27.07 София 1964

BDZ 608.76 Velingrad 1964

BDZ 16.13 Търново 1964

lubomir:
Гледйки тези и други снимки, оставам с впечатлението, че пътя и прилежащата инфраструктура са били в почти пефектно състояние преди, по време и след втората световна война, за разлика от мърлявщината и треволясниците в които са се превърнали настоящите жп линии на България!

Rado:
Локомотив 07.10 без буфери, с автосцепка и върху талиги 1520 mm. Депо Королево - западна Украйна, февруари 1972г.

Талигите са без тягови двигатели и служат само за придвижването на локомотивите от завода във Ворошиловград (днес Луганск, в най-източната част на Украйна) до Королево (на Украино-румънската граница). На вагона закачен отзад са талигите 1435 mm, с тяговитe двигатели. В Королево тези талиги се монтират на локомотива и се извършват множество проби по линии с нормално междурелсие (в пограничните райони на бившия Съветски съюз има около 250 km линии с междурелсие 1435 mm). Накрая локомотивът тръгва за където е произведен - в случая за България.

Loco-motion:
Много интересна информация. Благодаря ти, Rado! :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия