Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на български подвижен състав

<< < (48/356) > >>

BaHkaTa:
Страхотни са! :blink: Само като ги гледам ми иде да се ваксинирам против тетеност :swoon:

Не знам защо са избрали именнно тези цветове. Някой ге(ни)й е използвал цветовете от CMYK или по-скоро X11 модела за цветообразуване.
Каргото си е чиста Магента, другите товарни дето Красен каза че са отровно зелени си ги представям с цвят Лайм, може би ще боядисат и други вагони в чист Циан кой знае. Явно целта е да лъснем с най крещящите влакове. Никакъв стил, никакъв почерк, тотална безвкусица. Очевидно дизайнерския мозък е искал да лъсне с оригиналност като използва така наречените сложни ярко наситени цветове, който не са спектрални, а комбинация от няколко цвята. Само че според мен вместо да изпише вежди изважда очи.

Adrian:

Спокойно , кво се натръшкахте , точно след седмца ще са мръсно кафяви

KRAKOMOBILA:
Снимките липсват поради липса на добър тон.

От тук натам каквото си снимам си остава за мене - тъй като някой хора си мислят, че съм длъжен.  :)

tritehiksa83:
Платформите са много хубави с това зелено ,изглеждат ниакак"свежи"само емблемата на БДЖ на гондолите да я бяха направили по стилна тука личи грубовата и недовършена работа.

liro4605:

--- Цитат на: gregary link=topic=3529.msg81325#msg81325 date=1346306825 ---(Image removed from quote.)
Eто го SBB.

--- Край на цитат ---
На този аз лично не цъм засичал реални снимки,не че го няма в 1:1

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3529.msg81332#msg81332 date=1346341068 ---(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
От тези в Септември има боядисани и в син цвят но последно като ги видях не бяха шаблонирани.Жълтият кант определено е заимстван от CFR.

Красен можел да качва и снимки не само да ........ след като някои качи.Интересно също,че вурху снимките няма огромен надпис „КРАСЕН ПАНЕВ“-ако не е така можете да ме обвините,че не спазвам добрият тон  :hi:

Миро, престани с провокациите! Ако продължаваш с тоя тон, скоро ще бъдеш и официално предупреден.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия