Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на български подвижен състав

<< < (54/356) > >>

gzo:
Що да е мъка ? Радост бих казал аз  :yahoo:
По-добре нейде по света хората да си джиткат, отколкото тук маймуните да ги режат за скрап.

KRAKOMOBILA:
Подкрепям горното мнение. И нека тук си разправят, че 43-та серия са кочини.  :)

zazo:
Ирония бе момци, ирония, ама щом трябва да обяснявам...

pach:
Ако някои е казал, че са кочини...значи знае как ги наричат машинистите!!!  :sarcastic:
И това е ирония... :lol: :lol: :lol:

lubomir:
Един познат преди две седмици ми каза, че са му докарали за ремонт един от големите и луксозни модели на Мерцедес. След прегледа се оказало, че въздушния филтър не е сменян от нов!?!(колата е била на 160 000км) и в резултат филтъра влезнал в колектора на двигателя. Каква ми е мисълта, при това без никаква ирония! Лошото отношение към техниката и отвартителната поддръжка(или по-скоро псевдо поддръжка), ще превърнат и най-новите и модерни локомотиви в походни клозети, за нула време.
Не са виновни машините за състоянието в което са, а хората които се въртят покрай тях!
Сами ще се убедите, че същите разбрицани машини в добри ръце ще работят десетилетия още!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия