Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на български подвижен състав
Adrian:
тази май е била в депо Шумен ?
Petko Ivanov:
--- Цитат на: Adrian link=topic=3529.msg87164#msg87164 date=1361647020 ---тази май е била в депо Шумен ?
--- Край на цитат ---
Знам със сигурност, че 15.09 е била към депо Русе през 60 те години. След това вероятно е била и в други депа в Северна България, включително и Шумен. Бракувана е през 1989 г. Не беше в Асеново, където до 1995-1996 г се съхраняваха "мобилизационните" серия 15 от Северна България.
liro4605:
Случайно попаднах на тази снимка,но ме заинтригува.Не знам дали вобще е в БГ,но доколкото знам само нашите пътнически вагони са с правоъгълни прозорци и това ме кара да мисля ,че е от БГ
Съдейки по задният вагон който трябва да е вероятно 47ма серия БГ се питам какъв е другият с прозорци тип "клапа" Струва ми се по талигата и вратите ,че не е 63та серия,но пък най-много на него прилича.
Petko Ivanov:
През 2011 пътувах в Полша с вагон, аналогичен на нашите 47 и с правоъгълни прозорци. Струва ми се, че съм виждал и унгарски такива
Vlado:
Няколко снимки на намиращите се в депо Русе парни локомотиви:
Целият албум с обяснителни коментари тук: http://vlakar.snimka.bg/travel/parna-tyaga.694975.29871360
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия