Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на български подвижен състав

<< < (97/356) > >>

TANO:

--- Цитат на: refil link=topic=3529.msg95958#msg95958 date=1407125673 ---Експрес "Рибарица"   ???? :blush2:

--- Край на цитат ---
Тцъ! Експрес "Горен Желен" (това е след Своге). Снимките са на синчето, аз не бях там. Съответно си нямам хабер кой го продава и за колко. Иначе съм го виждал на живо преди 10-тина години, но тогава изглеждаше по добре. Сега е съвсем като истинското БДЖ.

OBB_Rh_2016:
Здравейте приятели, имам един въпрос към вас .. И тои е дали из архивите на някои не се намират снимки на някоя ламинатка ( 42 ) серия снимана с добро качество от тези ъгли. Благодаря  :)

IKAR:

Влакът от Истанбул за Мюнхен някъде през 85-та на Централна гара, вероятно на пети коловоз...Който разбира от софтуер за обработка на изображения, би могъл да види сметката на тая "мацотина".........

TheJackal:
Снимка: Илия Илиев
Локомотив на TCDD, начело на ЕВ „Слънчев бряг“ 801, по време на пробите на машината в България.
Пловдив, 28.04.1998г.

Снимка: Илия Илиев
Локомотив на TCDD - кабината, начело на ЕВ „Слънчев бряг“ 801, по време на пробите на машината в България.
Пловдив, 28.04.1998г.

Това е Атанас Костов - машинистът, който караше тази машина, а иначе беше локомотивен инструктор в депо Бургас. Впоследствие той и другият инструктор Атанас Димитров станаха едни от най-добрите специалисти на 46-200.

По това време се подписа договор между БДЖ и локомотивния завод „Кончар“ - Загреб, Хърватия. И тъй като специалистите в нашата железница нямаха представа за качеството на работата, извършвана от този завод, както и какво представляват машините с безстепенно управление, този локомотив на турските железници, минавайки през нашата територия след същата реконструкция, бе използван за тези проби.

Rado:
Четохме за експрес "Рибарица", след това за експрес "Горен Желен", а днес се натъкнах на друг подобен :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия