Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на български подвижен състав

<< < (15/356) > >>

Adrian:

Тано , ще може ли да провериш къф цвят са ми били очите през 1964-та - виж там тва кълбо кво ще покаже ?

D2:

--- Цитат на: Adrian link=topic=3529.msg71347#msg71347 date=1327050829 ---
Тано , ще може ли да провериш къф цвят са ми били очите през 1964-та - виж там тва кълбо кво ще покаже ?

--- Край на цитат ---
Бе свърши ми течността за изпадане в транс. Донеси и ще видим :)

Опс да не ви стряска това, че излезе от името на D2. Просто днес сме заедно на бачкане, и това го написах от неговия канпутер, като забравих, че той си е влязъл в профила.

lubomir:

--- Цитат на: Vlado link=topic=3529.msg71344#msg71344 date=1327049837 ---
--- Цитат на: TANO link=topic=3529.msg71343#msg71343 date=1327049631 ---Опа, сетих се още нещо - доста разпространена практика е било крилата на 15 серия да се боядисват в бяло-зелено-червено. И на почти всички петолъчката с Гошо в нея. Това като намек да направите и клубната така. А оградите по преходните площадки след 60-та година.

--- Край на цитат ---

Задълже ще станат така! Даже по примера на 14.36 ще турнем и табела "Бригада Вапцаров" отпред или най-малкото петолъчка с Гошо и венци отстрани...  :pleasantry:

--- Край на цитат ---
На мои модели, Гошо коцкара, както и никакви съзвездия и бригади нямат шанс да загрозят префектния дизайн на парните машини, без оглед на периода през който са пресъздадени  ;D

hristo:
Прави ли ви впечатление колко добре е поддържан сервитута на ж.п. линиите тогава. Особенно на снимките които са снимани в  междугарията, като тази на 46.12 и 16.17. Вижда се колко добре е подравнена баластовата призма, отстрани е подравнено, чисто, няма храсти. Явно тогава са държели много на тези неща и наистина железниците ни са били по поддържани.

IKAR:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия