Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на български подвижен състав
Сaprycorn:
--- Цитат на: IKAR link=topic=3529.msg71367#msg71367 date=1327066355 ---(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
От книгата "150 години МАН"
Вагонът е 1/2/3 класа от стандартният тип на БДЖ, доставен през 1941. Интересно е, да се отбележи, че дължината е 23 500 мм, което е голямо постижение за онези години. От този тип 1/2/3/класа са доставени 14 броя.
liro4605:
Зазо в преговори съм с фотографа на депото от времето на черно белите снимки.Дано склони да даде снимки ,а имааааааааа.... много какво да покаже.Днес на дълго и на широко му обеснявах ,че има хора който ще се радват на снимките му.Видях радост на лицето му ,но някак заключена.
Ще го ръчкам за да обогатим темата и вижданията си от онова време :yes:
Adrian:
Добре си се присетил , Миро ! Старите железничари със сигурност имат снимки - аз също ще се разровя из архива на баща ми и ще сканирам интересното !
Vlado:
Една снимка, за която се твърди, че е на подвижен състав на теснолинейката до Рилския манастир:
Източник: GTSOFIA.info, раздел "Железопътен транспорт", тема: "теснолинейката Дупница (Благоевград) -Кочериново-Рилски Манастир", 4 мнение
misan:
Владо,снимката е много интересна и е именно от теснолинейката за Рилския манастир.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия