Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на български подвижен състав
Жоро:
--- Цитат на: ivo link=topic=3529.msg101213#msg101213 date=1444331831 ---Професоре :hi: защо едните са бели , а другите сиви :)
--- Край на цитат ---
Защото са кафени :buba:
pach:
Любе, това са добри находки - а тази от Крупник е показателна, защото наблизо е въглищната мина в Брежани.
Жоро от къде разбра, че са "кафени" бре? Не е ясно какво имаш предвид - че са за превоз на "замразено" кафе,
или че са с такъв външен цвят? И в двата случая не ми се връзват с хладилни вагони! :scratch_ones_head:
jopeto:
Отговорът е много проЗд! Такава боя е имало! Апропо, няко може ли да ми каже номерът на теракола по пантон, щото напоследък, гледам по много машини, как са измазвани с такова! :blink: Има и една, дето дупката в нея е изкърпена с камък.
Der Hetzer:
Поледните снимки на локомотиви сканирах от стара американска книга за парните локомотиви по света (в нея има снимки включително от държави населявани от "сирийци" като Мозамбик и Зимбабве), а империалистическият шпионин, дръзнал в момент на занижена революционна бдителност да заснеме тези кадри се казвал Frank Stenvall
Petko Ivanov:
За мен е особено интересна 02.02 с товарен влак, което е нетипично за тези локомотиви. Огромни благодарности!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия