Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на български подвижен състав
liro4605:
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Просто изби рибата с тези снимки.Първата нещо не мога да я вържа още точно от къде е,но другите ми говорят много защо към днешно време депото има такъв облик.
Снимките пораждат у мен тези догадки:
Тази парна възможно ли е да си я спомням на Вакарел,а и не бяха ли 2?До коя година са били там?Имам спомени да съм се качвал по тях като че ли!
Първата снимка със сигурност ли е от Пловдив?
На втората снимка има един светофор,какво прави там?Провокирам Зазо и не само за отговор.
На заден фон на 28 02 се вижда влак Хебър ли?
Някой тез дни писа,че одзад и космически кораб да е има ли отпред локомотив нема кой да го видим ама май не е така :) bg&flag
Petko Ivanov:
Последните машини на Вакарел бяха нарязани лятото на 1995 г. Други 46 там бяха 46.12 и 46.19, а може да е имало и още. Също така там се нарязаха 11.17, 13.04, 45.05 и още доста машини. На много от машините пишеше "Да не се реже. Музеен", но това не ги спаси от оксижена.
KRAKOMOBILA:
Снимката на 10.11 е от София.
liro4605:
Първата снимка ама хич не ми се вързва,дали може да е огледална се питам?Указателя за профил на пътя(предполагам,че вероятно е това е след 2ос на вагона) малко не ми се вързва също .Такава сграда някак също не ми се вързва нещо,но да предположим,че е преправяна и пристроявана и тя.
Точно София от към крана където днес се зареждат парните?
KRAKOMOBILA:
Вероятно е там да - на коловоза, който води към обръщателя.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия