Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Стрелки - самоделки
Best Ripper:
На този тип стрелки късо съединение се получава понякога между сърцето на стрелката и контрарелсата до него... Защото и двете са метални и захранени с различен поляритет. Зависи изключително от това какво е реалното междуосие на колооста /разстоянието от върха на единия реборд до другия/ и дали се получава достатъчно голямо странично местене по време на движение. При някои марки /като Trix/ се получават бели от този сорт. Понякога преминава нормално, на следващото минаване прави късо, особено при ниска скорост - сработва защитата на централата и заради една стрелка "умира" цялото движение.
pach:
Прав си Митко! :hi:
Гледах снимките без да ги увелича и съм се вкарал в заблуда... :blush2:
mitko0888:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3532.msg106765#msg106765 date=1486835434 ---На този тип стрелки късо съединение се получава понякога между сърцето на стрелката и контрарелсата до него... Защото и двете са метални и захранени с различен поляритет. Зависи изключително от това какво е реалното междуосие на колооста /разстоянието от върха на единия реборд до другия/ и дали се получава достатъчно голямо странично местене по време на движение. При някои марки /като Trix/ се получават бели от този сорт. Понякога преминава нормално, на следващото минаване прави късо, особено при ниска скорост - сработва защитата на централата и заради една стрелка "умира" цялото движение.
--- Край на цитат ---
Няма никакъв шанс да стане късо между сърцето и контрарелса. Между металните части с резличен поляритет има около 1 сантиметър. Най-близкото късо е между двата езика, където Владо Ц предвидливо е дръпнал рязането за да има още няколко милиметра, което е напълно достатъчно и късо може да стане само при дерайлирал вагон и разни други условия. А за това може да се захранва не само сърцето, а и езиците (с още един контакт) при което късото става два пъти невъзможно.
VladoC:
Шаблона за стрелките съм взел от тук: http://www.handlaidtrack.com/
Стрелката, която изработих има два съществени дефекта:
Сърцето не е разположено по продължението на езиците, което е предпоставка за дерайлиране. Причината е неточно фрезования шаблон.
Имам намерение да направя нови шаблони от алуминиева сплав, като отстраня този недостатък.
Втория дефект е от запояването. Използвах поялник с неподходяща човка, при което се натрупваше повече припой от необходимото.
Имам колекция от подвижен състав на PIKO от времето на ГДР. По тази причина избрах профил Code 100.
Релсовият материал ще бъде на ATLAS.
Имам въпрос към mitko0888: Какви шаблони използваш за изработката на стрелките? От снимките оставам с впечатление, че не ги изработваш по отделно, а гърловината е едно цяло, без джонтови съединения между отделните стрелки?
Best Ripper:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3532.msg106767#msg106767 date=1486839788 ---Няма никакъв шанс да стане късо между сърцето и контрарелса. Между металните части с резличен поляритет има около 1 сантиметър. Най-близкото късо е между двата езика, където Владо Ц предвидливо е дръпнал рязането за да има още няколко милиметра, което е напълно достатъчно и късо може да стане само при дерайлирал вагон и разни други условия. А за това може да се захранва не само сърцето, а и езиците (с още един контакт) при което късото става два пъти невъзможно.
--- Край на цитат ---
Напълно е възможно при триосна токоснемаща талига... Ако искаш ми вервай...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия