ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
представяне на misan
misan:
Здравейте.
Казвам се Христо Иванов,на 40 години съм и работя като локомотивен машинист.
Основни интереси са ми парните локомотиви и начините за тяхното усъвършенстване,както и различните конструкции парни машини, парни котли,локомобили,парни валяци,багери и др.
Като моделист съм абсолютно начинаещ и се интересувам основно от стационарни модели на локомотиви и то които не се налага да сглобявам сам. Защото резултата ми е предварително и печално известен,като си знам златните ръчички.
Вашето сдружение и форум ме привлякоха с коректното и много приятелско отношение,както и с наистина много задълбочените познания ,които имате за железниците.
Rizar:
Добре дошъл от мен! :)
--- Цитат ---модели на локомотиви и то които не се налага да сглобявам сам.
--- Край на цитат ---
Локомотивите не се сгобяват, а са готови фабрично. Попринцип сградите се сглобяват, баластираш си релсите на макета (ако ще правиш такъв)... слагаш семафори, осветителни тела и си проектираш макета, то това е хобито да прекарваш свободното си време като правиш нещо, което ти харесва. :good:
Adrian:
:hi:
Добредошъл , Ицо !
Аз съм на 47 , но тия пущини са ми в кръвта !
Забавлявай се , човеко !
liro4605:
Привет Ице ,ако си това Ице което си мисля.Пожелавам ти приятни моменти във форума.
hristo_t:
Здравей Ицо и добре дошъл. Аз също съм Христо и тук научих всички тайни на ЖП.моделизма.Да са живи и здрави колегите.
Пожелавам ти приятни мигове тук!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия