ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

представяне на misan

<< < (4/6) > >>

Vlado:
Добре дошъл, Ицо! Много приятни моменти с хобито, което в мащаб 1:1 ти е и професия !  :good: :yes:

widowmaker:
Добре дошъл и от мен!
Параджиите ставаме наистина сериозна гилдия :)

misan:
 Наистина съм ви много благодарен за посрещането. Ще ми е много приятно да се събираме и на живо.
 Моя телефон е 0882 838 842. По принцип наистина основен интерес са ми локомотивите от американската конструктивна школа, основно китайските и тези от САЩ, но разбира се,се интересувам и от германските ,руските,българските и чешките локомотиви.

А локомотивите на  германския инженер Роберт Гарбе,между които е нашата 50 серия определено много ми харесват. Те са и признати като един от върховите постижения в локомотивостроенето.

Когато бях ученик в железопътния техникум в София ,в железопътния завод работеше като маневрен локомотив 50-04. Аз съответно прекарвах голяма част от времето си на него.

emilchaushev:
Ами всеки четвъртък в ресторант Терасата.

CaLLlo:

--- Цитат на: misan link=topic=3540.msg70762#msg70762 date=1326446571 --- ... Когато бях ученик в железопътния техникум в София ,в железопътния завод работеше като маневрен локомотив 50-04. Аз съответно прекарвах голяма част от времето си на него.

--- Край на цитат ---

Предполагам вече си видял тая таблица:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,110.msg50212.html#msg50212
от нея излиза, че точно 50.04 и 50.08 са от последния вид T16 - усилен T16 (T16 verstärkte Bauart)
Предполагам ако се напънеш и снимки ще намериш?!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия