Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Rizar.

(1/40) > >>

Rizar:
Здравейте! Ето че и аз отварям такава тема.  :) Макетът ми е с размери 2м на 1 м. Ще включва гара, склад, депо, тунел и др.  :)  Засега имам 3 локомотива, но единият е парен и не се вписва в макета ми, имам и 2 товарни вагончета цистерна и два пътнически. Решил съм да му добавя и още няколко стрелки. :dance1:

fpk1999:

--- Цитат на: Rizar link=topic=3579.msg71465#msg71465 date=1327173384 ---Засега имам 3 локомотива, но единият е парен и не се вписва в макета ми
--- Край на цитат ---
Парните локомотиви са величествени,най-красивите а ти ги отписваш от подвижния състав!!! :swoon: :mda:
Твой е избора :yes: но аз правех всичко възможно старт сетът ми да е с парен лок. :dance1:

toniemi:

--- Цитат на: fpk1999 link=topic=3579.msg71496#msg71496 date=1327229210 ---
--- Цитат на: Rizar link=topic=3579.msg71465#msg71465 date=1327173384 ---Засега имам 3 локомотива, но единият е парен и не се вписва в макета ми
--- Край на цитат ---
Парните локомотиви са величествени,най-красивите а ти ги отписваш от подвижния състав!!! :swoon: :mda:
Твой е избора :yes: но аз правех всичко възможно старт сетът ми да е с парен лок. :dance1:

--- Край на цитат ---
Така говори,защото локомотивчето му е джуниорско,като си вземе истински красавец...друго ще говори ;D ;D ;D

Rizar:

--- Цитат ---Парните локомотиви са величествени,най-красивите а ти ги отписваш от подвижния състав!!!
--- Край на цитат ---
Никой не ги отписва, напротив! Парните са ми любимите! А най- любим ми е BR 95.  :) Но искам като правя макет да не смесвам периоди. А да си е точно жп макет, а не само макет за игра...

Сaprycorn:
Aко наистина парните локомотиви са ти любими, то така ще направиш макета, че именно те да бъдат в центъра на вниманието!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия