ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Оценка за коректност
Жоро:
Предлагам с оглед на динамичната дейност в сектор "Продава" да се създаде възможност за оценка за коректност на продавача, така както е в 'ebay'. Мисля, че това ще бъде от полза за всички потребители.
Voodoo:
Идеята е добра и я подкрепям...
XRISTO:
Ами тогава сложете първите плюсове в рейтингите на ivo - два пъти съм купувал неща от него и са читави,праща ги тутакси и ги увива така,че и от 100 метра да паднат нищо да им няма. 8).После и на ssemaforr - също всичко беше ок.Тук е момента да изкажа публична благодарност на muncho , който отдели от личното си време и средства за да ми купи и изпрати лепило - според мен един човек,достоен за уважение.Не съм купувал от него,но гледам , че и той е като мене - само събира и не го е докарал дотам,че да иска да се отърве от нещо,но съм убеден,че и в продажбите ще е коректен. ;D И не на последно място на toniemi - също беше бърз,точен и коректен.
Adrian:
използвам възможността да благодаря на Любо (а.к.а 'BRoiDo100') за коректното му отношение и добрите сделки !
;D
EMPEROR:
Жоро, това е много добра идея... но МНОГО трудно ще се реализира...
Може би е по-добре в Купува/Продава да има тема за оплаквания и похвали...
Не не невъзможна и рейтинговата система, но трябва доста неща да се преработят...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия