Благодаря на Христо.Събирам...Понеже по цял ден съм на работа реших ,че времето когато ще се моделира е събота и недля /когато не съм дежурен

/.Сега малко ме мота този дето ми прави основата... Дано в близките 15-на дни и аз да мога да сложа някоя снимка

.
А аз искам да
БЛАГОДАРЯ НА СПАС,който беше така добър да ме открехне за продажбите ,за символите от конрад,дали DC или AC...толкова бос бях преди една година и половина,че ако не го бях срещнал,сигурно още щях да събирам сетове на Механо от Метро

. А колко глупости щях да купя...не ми се мисли.Да си все така добър бат'Спасе,щото по отношение на влаковете си ми бате

Адри-също много точен .Малко се ядосвам ,че все не мога да си купя нещо от него

,но беше много коректен когато ми поръча два сета с къщи чак от Америка.Нито съм го виждал/щото и той кат мен до късно маа на бачкане;)/,но е много точен пич
Тони да,опакова гаче на севрния полюс ги праща

,голям + и за него,клавиатурките са супер...
Не мога да не спомена
ЖОРО.За пръв път влизам в магазина в "Овча купел" още беше,купувам депо,разни джунджурии и накрая един лок-тип маневрен/2 употреба/.Сложи го човека ,включи го -бръмчи,колелата се движат ,нищо му няма.Е викам супер -дай го.Жорето обаче вика НЕ.Не мога да го продам щото е повреден .Чуи вика това -като леко щракане.Трябва да се поправи и тогава.Ето така се отнася г-н Георгиев с хора които той не знае дали въбще пак ще минат оттам.За него няма значение дали продава на абсолютно непознат и неразбиращ.Да си здрав и щастлив ,Жоре

Владо ,не съм взимал от него нищо/за голяяямо съжаление/обаче съм виждал как се отнася към колекцията си.Яйца на Фаберже сигурно по грубо ще ги държи.

Нека всички да сте все така добри и готини.