Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
За щангите и колелата на парните локомотиви от различните фирми
TANO:
Брей, ама и проблем си имате.
Вчера по приятен за мене повод си купих шише уиски и пътьом се обадих на булката да купи фъстъци като се прибира от работа. И кво - прибира се тя, "Къде са фъстъците, ма?" , " Ау забравих. Ама имаме туршия, вчера я качих от мазето". Е хубаво ама уиски с туршия... Майната му прежалих се. Днеска като гледам кви са виелици, викам си, има туршия, прибрах се от бачкане и си сложих едно джезве гроздова да си я сгрея. И кво - прибира се булката от бачкане и от вратата вика " Скъпи купила съм ти фъстъци". Те ти проблем сега,цяла вечер седя и се чудя кво да бъде... Та да ви е*а и шайбите и щангите - къф ви е проблема, бе? А сега кажете аз как да го реша моя. И стига с тоя тъп спор :drinks:
XRISTO:
А защо не пробваш да си сгрееш уиски? ;D
Gogo55:
Е не си бил сам , и аз преди няколко дена пих джони с туршия , а на другия ден ядох фастъци и бадеми без нищо-то в корема все бъркало става :sarcastic:
Жоро:
--- Цитат ---А сега кажете аз как да го реша моя
--- Край на цитат ---
Мдааа. Стоенча, това си е екзистенциален проблем. Но изход има, има изход.
Вадиш малко зеле от бидона и нарязваш на тънко от сланинката. Слагаш джезвето с ракията и почваш: ракия, сланина, зеле....и все в тоя ред. Само гледай да не го объркаш.
Айде, ще ти простиме, че се черпиш сам и не викаш за помощ :drinks:
Сaprycorn:
Мнозина смятат, че металните щанги са застраховани от счупване!
Ето какво се е случило с метални щанги на Лилипут, при това без да са докосвани!
Нямам думи за коментар...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия