ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на JesusBlack14
JesusBlack14:
Най-сетне се регистрирах тук. Добър ден на всички колеги. Казвам се Константин, на 15 години съм и се занимавам с това хоби около 6 години. :) :) :) Как иначе да се представя, ако някой е гледал последният запис за кръжоците по телевизия 7 дни, даваха ме там (Момчето, което нигока не се е качвало на влак :blush2:) Колекционирам в НО . Регистрирах се тук, за да мога да контактувам с хора, разбиращи и оценяващи това хоби, които за жалост са много малко. :hi: и естествено да питам по-компетентните от мен някои неща. В момента започвам макета си наново, за да стане по добър от стария, може и да пусна малко теми с въпроси как да го направя. Поздрави :hi: :hi: :hi:
emilchaushev:
Добре дошъл!
Чети, чети и пак чети, ако не намериш отговори питай и ще помагаме... И да публикуваш снимки на творението
Vlado:
Добре дошъл и от мен! Успех! :good: :yes:
Boris 2-12-4:
Привет Юнак!!! :hi: :hi: :hi:
Добре дошъл :drinks: :good: :yes:
Питай, не се стеснявай!
Може и взаимоотричащи се съвети да получиш,не се отчайвай!
33% труд, 33% постоянство и упорство, 33% мислене и учене/тук влиза и ПИТАНЕТО!!!/ , 1% дадено от Бога... :diablo: :angel: :give_heart:
Ако видиш, как съм започнал ,ще паднеш от масата :haha: :lol: :spiteful:
Тях ще ги публикувам, щом ги открия...
Купете си памперсииииииииииииииии :pleasantry: :yahoo: :dance1:
Борис
JesusBlack14:
Еми да започнем с едно нещо само... :blush2: :) :)
Как да кача снимки в дадена тема, но да не е с линк, ами да си е снимка направо в темата. Помощ моля ;D :) :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия