Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Как да съхраняваме подвижния състав?

(1/3) > >>

XRISTO:
Здравейте!
Във връзка със взривното разрастване(дай боже всекиму!) на подвижният ми състав,възникна въпросът в какво да го съхранявам,така,че да заема малко място,да е леснодостъпен и най-вече да бъде надеждно предпазен от механични повреди.Съвети приемам всякакви , без този за оригиналните кутии,защото 2/3 от вагоните и локомотивите ми са без кутии. ???

Сaprycorn:
Аз използвам кутии от комплекти Пико експерт. Правя прегради от кадастрон. Една такава кутия побира 8 4етириосни вагона, или 10 триосни, 15 или 16 двуосни ( зависи дали преградите са по дължина или по Ширина).

Vlado:
Аз пък намирам от тези пластмасови листове дето много от нас като ги хванат и започват да им пукат балончетата пълни с въздух. Сигурно се сещате какво имам предвид?! Те са си и за това, де, да пазят от счупване крехки неща. Та изрязвам по-малки парчета за всеки вагон (лок), увивам подвижния състав и връзвам така създадения пакет с ластик (ластици). После едно по едно подреждам в кашона.
Правя и друго, но е повече играчка. Разколачвам налични кутийки от подвижен състав и им снемам размерите. После намирам картонен лист, разчертавам и си правя сам кутии. Пак увивам подвижния състав с опаковъчния лист, за който говорих по-горе и хайде в кутията на съхранение, и отново подреждам в кашона.

ivo:
:) специално за Владо ... http://www.therightfoot.net/mystuff/whatever/swf/bubblewrap.swf

pach:
 ;D ;D ;D Bладе , сори ама не се сдържах и ги гръмнах половината!!!
 ;D ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия