Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на JesusBlack14
Rizar:
Не трябва ли най- накрая да баластираш? Направил обратното, но ти си знаеш. Ако ти е насипна тревата може и това да няма значение после, но трябваше да баластираш като свършиш с тревичката и другите работи... ;)
JesusBlack14:
Баластрата ми свърши :diablo: В момента чакам другия буркан от конрад. Сподер мен първно се слага баластрата, но това си е моя начин, не съм Господ :good:
П.П. Тревата ми е на слама и прахчета - BUCH :good:
topalov:
--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3601.msg74916#msg74916 date=1331740330 ---Баластрата ми свърши :diablo: В момента чакам другия буркан от конрад. Сподер мен първно се слага баластрата, но това си е моя начин, не съм Господ :good:
П.П. Тревата ми е на слама и дъст - BUCH :good:
--- Край на цитат ---
Дъст е една много хубава българска дума, която аз много уважавам! :hi:
Между другото каква баластра ползваш? Нещо като каталожен номер или модел/марка? Благодаря! :hi:
JesusBlack14:
Сори за дъста, навик :)
Баластрата ми е от Конрад.
мисля че кодът е 30-01-205 C218713
Мога да те излъжа , на буркана пише това. Баластрата е от начукан гранит :good:
liro4605:
Не е лош парния локомотив но има доста щангови возила с пантографи който бих взел преди да взема парен.
Както някой писа ...като се замисля за парен и си купувам поредния електровоз...
Ясно е че БДЖ парен локомотив няма да има(особенно в любимата ми зелена разцветка) та ако имам някой ден в колекцията си такъв то той ще е на SBB.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия