Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Планинска диорама

<< < (4/8) > >>

Сaprycorn:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3638.msg72962#msg72962 date=1328990153 ---Сега загледах, че нещо ми подразни окото... И се оказаха повратящите се елементи на скалите..
Яско, ако не е късно ги развърти поне на по 90 градуса.... Ако не те дразнят де или дегизирай с боите, та малко да се прикрие... Или леко ги натроши

--- Край на цитат ---
Или да ги скрия с ... водопад, каквато е всъщност главната идея на диорамата :)

emilchaushev:
А водата и храсталак тук там ще излъжат окото.

Ама нали съм дефектирал та симетрии и успоредни подредби ме дразнят, реших да споделя

Сaprycorn:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3638.msg72969#msg72969 date=1328991934 ---... та симетрии и успоредни подредби ме дразнят, реших да споделя

--- Край на цитат ---

Аз съм писал и на друго място, че поради моята вродена праволинейност, симетричност и успоредност, изпитвам големи затруднения в направата на ландшафт... В конкретния случай, колегата Ники ми предложи да обърна релсата (основното трасе) диагонално на основата. Аз доста мислих върху неговото предложение, но накрая моята природа надделя, и трасето е точно в средата на основата, и успоредно от край до край... какво да се прави... :)

Сaprycorn:
Лек напредък в озеленяването- положен е първият пласт зеленинка, който да скрие вестниците :)

emilchaushev:
Зелено, зелено
щом всички планини са ти в зелено, зелено...
 :on_the_quiet:
некаква турбо чалга имаше подобна..

Яско нали водопад щеше да реализираш па гледам затревено над скалите..? :blind:

Хайде сега още няколко тона на зеленото и да чакаме дърветата, храсти, мъхове ... изненади и каквото там друго си ни приготвил, че изгорях от любопитство

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия