Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
механизирано подаване на въглища в локомотивите
Сaprycorn:
А има ли статистика доколко е разпространен Гизъл?
CaLLlo:
Австрия и екс Чехословакия много голям процент, в Германия много слабо, в Бг - 2 бр.
misan:
Гизл комина може да се срещно дори в Африка и Китай. Например много локомотиви на EAR,обединената железопътна компания на Кения и Танзания,също са са Гизл.
lubomir:
Ние както винаги сме по-по-най. Щом не се е ползвало в СССР, значи и при нас не става ;D
Удивително! Нещо, което се е доказало някъде в къде по утвърдени технологично администрации, при нас не става и не става. Не знам дали причината е в хората или в условията, лигнитните въглища, мократа вода или и аз не знам какви точно обективни и субективни причини са изтъквани, за да не се прави каквото и да е по машините.
Един от бившите ми колеги, беше успял да защити преди години на служебния москвич, че гори 12/100 бензин, а и аз(като втори шофьор при заварено положение в последствие) и той знаехме, че това просто е била врътка да си прибира разликата в джоба. Всъщност колата си гореше към 7,5 на междуградско.
Та и с изследванията по парните машини в нашата мила страна, след 9-ти септември, съм по-склонен да приема, че саботирането и мързела са това което е доказвало, че подобренията в конструкцията на парните машини, характерни за чуждите администрации, са неудачни за нас.
misan:
Специално за комина Гизл,няма идеологически причини за разпространението му или неразпространението му. Например в ГДР е доста разпростанен,а пък в Западна Германия изобщо го няма.
Резултатите от работата на Гизл комина са доста противоречиви. Във Великобритания е пробван на едни от най модерните им парни локомотиви с колоосна формула1-5-0 и не е отчетена никаква съществена икономия на въглища.Според мен икономията показана при Гизл се дължи най вече на устройството за повишаване на температурата на прегрятата пара,което не е задължително да се монтира само при Гизл.За България може да се отчете като грешка например,че не са масово внедрени смесителни водоподгреватели или още по простите инжектори с работила пара.Например инжектори с работила пара можеха да се монтират на всички локомотиви от серия 14,15,16 и така да се реализира икономия от поне 5-6% на въглища при работата им.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия